няколко думи за нас

Добре дошли в Ottimitravel и Премиум Туристически услуги

Скъпи приятели,

Бихме искали да се възползваме от възможността да ви благодарим,чепосетихте нашия уеб саѝт и да ви запознаем с нашата компания,като очертаем кратък корпоративен профил на дейностите и услугите коѝто предлагаме.

Ottimitravel е създадена от 1992 г. И носи със себе си екип и персонал с повече от 25 години трудов опит в туристическата индустрия.

Ottimitravel се намира в малкия туристически курорт Като Гувес на 17 км. От Ираклио-столицата но о.Крит,предлага услуги по целите острови Крит и Санторини.

Можем  да  задоволим всяко изискване с нашите обширни познания по о.Крит, пълна гъвкавост, услуги по настаняване,транспорт,както и богато разнообразие от местни организирани дейности.

За вашата приятна и весела почивка ние планираме излети прости до най изтънчени изисквания,с безопастност, последователност,довереност и изобретателност.

Пакети от излети по ваш избор с ваши изисквания и интереси на повече от конкурентни цени.

Излетите са организирани от нашия високо опитен персонал.

Още повече на широка гама от услуги и дейности са на разположение, като еднодневни екскурзиѝ,трансфери, излети с предружител-преводач на родния ви език, културни излети,опознавателни обиколки, сафари с джип,мини круизи до гръцките острови, автомобили под наем,шофьори на разположение,подводен спорт(гмуркане) в южен Крит,ВИП обслужване, сватбени пакети и още много други оферти.

Вярваме в стойноста да дадем най доброто обслужване съчетано с най доброто качество и най добрата цена за да удоблетворим вашите изисквания!

 

С  уважение  Оttimitravel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *